Τα βιβλία μου

 

 

 

ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΗΤΟΥ

ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ 2017

εκδόσεις

……………………

Εύη Ψάλτη 1998

Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 1998 με εικονογράφηση Νικόλα Ανδρικόπουλου από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα στη σειρά «Ανθρώπινα Συστήματα» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Το Φτερό του Θεραπευτή Αητού είναι μια ιστορία αναζήτησης όπου η πραγματικότητα και ο μύθος, το όνειρο, η αίσθηση, η ερμηνεία και η παρερμηνεία τους, η παραβολή, ο εσωτερικός και εξωτερικός κόσμος συναντιούνται, εμπλέκονται και καταλήγουν στην αναγνώριση του προσωπικού Σκοπού του ήρωα.

 


 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Επανακυκλοφορεί το άλμπουμ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, από την PRotasis Music Publishing.
Τα Χριστούγεννα στον Μικρό Γαλάζιο Πλανήτη πρωτοκυκλοφόρησαν πριν είκοσι χρόνια (1996), από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, τα παιδιά όλου του κόσμου, τα ελληνικά ήθη και έθιμα, οι παιδικές προσδοκίες και η αγνή παιδική ψυχούλα, 16 γιορτινά τραγούδια σε στίχους Εύης Ψάλτη και μουσική Στάθη Ουλκέρογλου, και μια μικρή σουίτα μπαλέτου, πλέον σε σύγχρονη ψηφιακή μορφή.
Τραγουδά η Παιδική Χορωδία Ωδείου Αγίου Στεφάνου.
Ενορχήστρωση- Διεύθυνση: Στάθης Ουλκέρογλου.

Μπορείτε να τα βρείτε στο amazon

 


 

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ ΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ

Εύη Ψάλτη 2014

Το βιβλίο “Όταν Ο Πολύφημος Σφάλισε Το Μάτι Του” πρωτοεκδόθηκε το 1999 απο τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.
Τον Ιούνιο του 2014 επανεκδίδεται σαν Free-Publishing για λογαριασμό της συγγραφέας Ε.Ψάλτη από τις εκδόσεις Bookstars.

εκδόσεις

Μια «ζωγραφιστή ιστορία» είναι αυτό το βιβλίο.Ο Ταξιδευτής που γυρεύει τον τόπο του να ριζώσει και οι τρείς Ανατολές, τρείς γυναίκες, τρείς διαφορετικές γενιές, που τον προκαλούν να ορίσει και να δεσμευτεί στον Σκοπό του.

Ο Γιός με το πάθος του, η άβουλη Νύφη, ο ερωτευμένος Λαμπρινός, το χωριό, η πόλη, το ξωκλήσι, τα σταφυλόδεντρα, ο νερόμυλος συνθέτουν ένα καμβά τρυφερής επικοινωνίας κι αλληλοεκτίμησης όπου οι άνθρωποι νοιάζονται και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο.

 


 

ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ

ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ

Εύη Ψάλτη 2015

Ο Μαυρίκιος είναι πολέμιος των παραμυθιών μέχρι που ένα ατύχημα που προκαλεί η ανιψιά του στο διαδίκτυο, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Λούη, ένα ξωτικό που ζει μέσα σε μια ιστοσελίδα για παιδιά.
Η παρουσία του Λούη στη ζωή του θα κάνει τον Μαυρίκιο να αλλάξει γνώμη για τα παραμύθια και όλους τους φανταστικούς ήρωες του κόσμου των παιδιών.

εκδόσεις

έγινε όπερα για παιδιά απο την συνθέτη κ. Εφη Μαρκουλάκη
σκηνοθετήθηκε απο την κ. Τζένη Αρσένη και παρουσιάζεται στο θέατρο:

 


 

ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Εικονογράφηση ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ